Politica de livrare

Orice comanda plasata pe arcanosport.ro va fi livrata in decursul a maxim 48h lucratoare. 

Livrarea comenzilor se face prin curier.

Taxa de transport este valabilă pentru orice localitate din România. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

Momentan nu livrăm în alte țări în afară de România.

Timpul de transport nu depinde de arcanosport.ro este în totalitate responsabilitatea curierului.

Toate comenzile plasate pe site până la ora 13.00 a fiecărei zile, sunt procesate și trimise in termen de maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Nu ne asumăm întârzierile datorate aglomerării transporturilor în perioade aglomerate din an (de ex. în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paști, etc.)

În cazul în care cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în comandă, curierul/ transportatorul va apela cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra comanda la cumpărător, coletul va fi returnat la vânzător în termen de câteva zile.

Pentru comenzi mai grele sau mai mari, arcanosport.ro își rezervă dreptul de a modifica taxa de transport, dar cumpărătorul va fi contactat pentru aprobare înainte de procesarea comenzii.

Agenții de curierat și transport marfă nu asigură reglarea temperaturii în funcție de sezon în vehiculele de transport. Acest lucru nu va afecta integritatea produsului.

arcanosport.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea comenzii dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de arcanosport.ro care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de www.arcanosport.ro față de cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de stylshoes.com de la cumpărător, în cazul în care s-a încasat vreo sumă înainte de livrarea coletului.